mobile-icon Pentru orice informatii:0724 033 432

Baterii de tractiune

Avantaje

  • calitate dovedita
  • fiabilitate in exploatare
  • durata mare de viata
  • garantie extinsa la 24 luni de la data livrarii
  • echipare completa a bateriei
  • excelent raport calitate – pret
  • transport gratuit la locatia Dumneavostra
  • instruirea personalului deservent

Bateriile noastre se livreaza echipate cu conectori flexibili cu surub, cuva si cabluri de legatura

La cerere bateriile pot fi livrate si echipate cu prize de legatura, sistem de completare cu apa sau sistem de recirculare a electrolitului.

Echipa noastra va asigura un service complet pentru baterii

 

BATERII DE TRACTIUNE

Echipamentele de ridicat si stivuit, de la stivuitoare pana la transpaletele electrice sunt echipate cu baterii de tractiune.
Trecerea de la utilajele diesel la utilajele electrice este determinata de imbunatatirea bateriilor de tractiune.

Bateriile de tractiune sunt de multe tipuri, dimensiuni, capacitati, greutati….

Este extrem de important sa alegeti bateria care se potriveste echipamentului Dvs.

Din pacate toate au un pret destul de mare, dar cu toate acestea ofera cel mai economic mod de functionare. Din pacate, au o durata de viata limitata si mai trebuie inlocuite!

Cat de des? Durata de viata a unei astfel de baterii este influentata in mod direct de utilizarea bateriei. Respectarea instructiunilor de utilizare si intretinere prelungeste durata de viata! Utilizarea necorespunzatoare va scurta durata de viata a baterei,

Cum sa fim prevazatori si sa economisim? Prin respectarea instructiunilor de utilizare si printr-o intretinere corecta!

Acumulatorul va  “aprecia” grija pe care i-o purtati si in acest fel veti reduce costurile.

Cum se face o intretinere corecta? Cereti-i firmei care asigura service-ul acelui ehipament sau furnizorului bateriei instructiunile de utilizare si intretinere si instruiti personalul deservent sa le respecte! Sau contactati-ne pe noi!

Daca acumulatorii trebuiesc inlocuiti, firma noastra va poate oferi solutia: Specialisti nostri vor cauta pentru Dvs. cea mai buna varianta din punct de vedere financiar sau tehnic si va vor oferi bateria potrivita pentru echipamentul pe care il detineti! Va putem oferi orice marca de baterii premium din Europa.

La schimbarea bateriei, deseori se alege bateria cu capacitate mai mica, fiindca e mai ieftina. Aveti grija, faceti economie pe termen scurt si cheltuieli majore pe termen lung! Criteriul de achizitie este PRETUL si deseori se alege bateria cu Pretul cel mai mic. Un pret mai mic inseamna capacitate mai mica si greutate mai mica. In acest fel veti face economie pe termen scurt si cheltuieli majore pe termen lung! Trebuie sa aveti in vedere si greutatea bateriei, fiindca aceasta este o parte a contragreutatii stivuitorului. O baterie mai mica are si greutate mai mica si in acest mod creste riscul de accidente pentru ca echipamentul se va putea rasturna.

Noi va oferim toata gama: de la elementi baterie pana la baterii complete; de la baterii de tractiune pana la baterii de de semi-tractiune; baterii stivuitoare; incarcatoare pentru aceste baterii; accesorii…

Incarcatorul nu mai functioneaza? Va putem ajuta!

Atentie!!!!!    Incarcatorul trebuie sa fie compatibil cu bateria 

DE ce incarcator aveti nevoie? Un incarcator monofazic sau trifazic? Normal sau HF (frecventa inalta)?

Noi va oferim toata gama de incarcatoare

Mai mult, va oferim consultanta gratuita in legatura cu intretinerea, incarcarea/descarcarea bateriilor, la nevoie le punem in functiune, asiguram accesorii.

 

Fie ca sunteti interesat de un element sau o baterie completa, de un incarcator clasic sau HF, sau aveti nevoie de consultanta profesionala in vederea alegerii variantei optime de acumulatori pentru acipamentele Dvs, nu ezitati sa ne contactati.

Tipuri de elementi

Standard DIN– Dimensiuni DIN, placi pozitive tubulare cu diametrul masei active de 8,7mm (mai multa masa activa!), greutatea specifica a electrolitului de 1.29kg/l.
Standard BS– Dimensiuni standard britanic, placi pozitive tubulare cu diametrul masei active de 8,7mm si greutatea specifica a electrolitului de 1.29kg/l.
GEL– Elementi de 2V cu placi pozitive tubulare si electrolitul imobilizat intr-un GEL.

Elementi de tractiune 2V

Elementii de tractiune de 2 volti sunt folositi in aplicatii industriale ca de ex: echipamente de ridicat si stivuit electrice, platforme de lucru la inaltime, echipamente de curatenie…
Elementii sunt formati din placi pozitive tubulare si placi negative tip grila, ceea ce garanteaza o capacitate si o durata de viata mai mare in comparatie cu elementii cu placi tip grila.
Placile pozitive si negative sunt despartite de un separator micro-poros pentru a evita contactul direct si scurt-circuitele.
Cutia este din polipropylena rezistenta la vibratii.
In partea de jos a cutiei este un spatiu de colectare a eventualelor depuneri pentru a evita posibile scurt-circuite.
In partea de sus celulele sunt prevazute cu un capac care fixeaza separatoarele prevenind deplasarea acestora datorita socurilor si vibratiilor evitand astfel scurt circuitele. Capacul protejeaza si impotriva scurgerilor de electrolit.
Elementii sunt dotati cu dopuri de umplere manuala. Dopurile sunt prevazute cu un cos care are rol de indicator de nivel pentru electrolit (se completeaza pana la partea de jos a acestuia)..

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co